CM100094_edited.jpg

Ketten két látószögből készítjük a képeket. Ilyenkor nagyon sok különleges pillanatot tudunk elkapni a nap folyamán. Figyelünk a részletekre! Büszkék vagyunk arra, hogy gyakran emelik ki a párok azt, hogy olyan dolgokat is észreveszünk és megörökítünk amit ők esetleg nem is érzékeltek.

Nem szabunk meg darabszámot a képek mennyiségét illetően, mert szeretjük átadni az összes jól megörökített pillanatot. 

ESKÜVŐ

FOTÓ

280 000 Ft

ESKÜVŐ

FILM

Amennyiben a filmkészítést választjátok, szintén ketten vagyunk jelen. Két kamerával forgatunk, mely lehetőséget ad arra, hogy a rejtett pillanatok is rögzítésre kerüljenek. Mi nem "klasszikus" esküvői filmeket készítünk. Modern, egyedi stílusú hangulatesszenciát adunk át.  

320 000 Ft

Abban az esetben ha mindkét szolgáltatást szeretnétek tőlünk szétválunk. Ádi filmet forgat Laci pedig a fotókat készíti. A látásmód nem változik, sőt a fotók és a film stílusa összesimul, egységessé válik. Összehangoltan segítjük egymás munkáját, annak érdekében, hogy a lehető legszebb emlékeket tudjuk megőrizni nektek. 

ESKÜVŐ

FOTÓ

ÉS FILM

390 000 Ft

CM100585.jpg

JEGYES

FOTÓ

A jegyes fotózás nem kötelező de számos előnye van. Elkezdünk egymásra hangolódni, az esküvőn már nem leszünk idegenek egymásnak. Ti is belekóstolhattok abba, hogy milyen érzés a kamera előtt állni. Sétálhatunk a szabadban vagy akár stúdióba is bújhatunk. Szép ajándék lehet.

50.000 Ft

L_A03141.jpg

Rohanó világunkban néha igenis álljunk meg és szánjuk energiát arra, hogy megőrizzük a szeretteinkkel töltött közös idő emlékét. Ehhez nyújtunk mi segítséget, Lehetőséget arra, hogy ne csak "selfikből" álljon a családi albumotok,

CSALÁDI

FOTÓ

50 000 Ft